(Android) Wild Castle TD - Grow Empire modować więcej punktów
Feb 20, 2022 3:23:58 GMT 1
Post by pringensedgtibumb on Feb 20, 2022 3:23:58 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Wild Castle TD - Grow Empire IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ modować więcej punktów ▞▞▞
▞▞▞ Wild Castle TD - Grow Empire 2022 version ▞▞▞
Offline ftw
Gra sprawiła, że oceniłem, zanim mogłem naprawdę poczuć grę. Jeśli naprawdę mi się to spodoba, dam mu więcej gwiazdek
pobierz i zainstaluj Grow Empire: Rome APK.6 apk od Games Station Studio - To mieszanka obrony wieży TD, elementów stategicznych
Myślałem, że to postęp offline, ale tak nie jest. Musisz grać bezpośrednio, aby osiągnąć postęp, co powoduje wyczerpywanie się baterii i czasochłonne szlifowanie. Można go odtwarzać bez połączenia z Internetem.
to jest złe..
Wild Castle TD - Grow Empire Arkadspel arkv
Jak dotąd dobra gra. Zarabiasz monetę za postępy, oglądanie filmów lub płacenie za zakup pakietów.
Oglądając reklamę otrzymasz kredyty co trzeci raz. Marnowanie czasu na oglądanie reklam.
Po prostu kolejne „bezczynne” gry, które wymagałyby dużo szlifowania do etapu 100++ z przedmiotami, które można kupić, które mogą pokryć miliony
To prosta i przyjemna gra. Inny rodzaj obrony wieży, ale lubię to. Jak dotąd nie jest to ani zbyt trudne, ani zbyt łatwe. Myślę, że to pozostanie w moim telefonie przez dość długi czas.
Wild Castle TD - Grow Empire – Aplikacje w Google Play
Naaaajs
Apki · Gry · Arkada · Wild Castle TD: Grow Empire Tower Defense. Pobierz plik APK Wild Castle 1.4.8 rozpocznie się za kilka sekund .
git
Wild Castle: 3D Offline Strategy Defender TD - Pobierz Apk
Na początku było fajnie, ale po chwili robi się nudno i monotonnie. W kółko to samo. Ponadto, gdy ulepszasz rzeczy, tak naprawdę niczego nie zauważasz, ponieważ wróg również staje się silny. Nie widzę sensu.
Gram na OnePlus 7t i krawędzie ekranu są odcięte, zmienię moją ocenę na 5 gwiazdek, gdy zostanie naprawiona
Dobra gra, ale dzisiaj właśnie przestała się ładować, zamyka się od razu. Wygląda na to, że problemy były związane z Google, Androidem, teraz działa dobrze
... Andrée Bilodeau – Me deixa em paz (Monsueto + Airton Amorim) (1); Android (2) ... Where the Streets Have No Name (1); Where the Wild Roses Grow (3)
Wild Castle TD - Grow Empire Arcade hwyt
Bardzo przyjemnie!
Mr Autofire Hành động pvu
Ta gra zaspokaja we mnie obsesyjne pragnienie patrzenia, jak rzeczy rosną przy minimalnym wysiłku. Możesz także poświęcić czas na poprawianie rzeczy, aby szybciej się wspinać.
Gram tylko przez około godzinę, ale uwielbiam styl i przekręcenie w grze typu tower defense. Nie zagłębiłem się wystarczająco głęboko, aby powiedzieć na pewno, ale f2p wydaje się bardzo konkurencyjny. Tak trzymaj!
Tryb piekła został usunięty, co sprawiło, że gra była przyjemniejsza
Wild Castle TD - Grow Empire Spillehall fdxz
Uwielbiam nowy tryb piekła !! Nie mogę się doczekać nagród..... Nawiasem mówiąc, myślę, że łucznicy źle skalują się do trybu piekła.
Aktualizacja do wcześniejszej recenzji: Play otwiera się po fali 100, ale w jakiś sposób staje się również grindey i powtarzalny. Było fajniej, kiedy częściej używałem moich bohaterów, ale łucznicy obecnie ich wyprzedzają, a bohaterowie tylko czekają na Bossów. Sklepowe „okazje” są śmieszne. Bardzo chcę, aby przynajmniej 1 przepływ złota (dostawy kolonii?) był kontynuowany w trybie offline. Jeśli bohaterowie pozostaliby aktualni, inni niż spamujący bossowie, życzyłbym sobie tego o wiele bardziej na tym etapie. Spadł z top 5 lub 10 do ogólnego grindowania „szybkiego do przodu”.
To jest dobra gra. Nie jest idealny i po pewnym czasie robi się nudny, ale możesz spędzić na nim kilka fajnych godzin.
reklama nie działa? dobra gra, ale reklama nie działa, aby zdobyć dodatkowe złoto..
Gra jest w porządku, ale w zasadzie jest to kopia gry, w której rośnie zamek, ale zamiast ulepszać ją, była gorsza.
Kiedy awansujesz bohatera i go zresetujesz, żeton po prostu znika.
Załadowałem plik na innym urządzeniu. Powiedział, parafrazując: „Znaleźliśmy inny plik zarejestrowany na tym koncie Google, czy chcesz usunąć / porzucić plik lokalny (który był zupełnie nowy na tym nowym urządzeniu)” Wybrałem „tak”, co, jak sądzę, oznacza usunięcie zapisu w chmurze i zachowaj plik lokalny. Teraz moje postępy całkowicie zniknęły.
Fft
Tak skoncentrowany na micro transa3
W fali 800. musi być sposób, aby zobaczyć, jakie ulepszenia przyniosą obiektowi. Potrzebny jest również sposób na porównanie wyposażonego sprzętu z innym sprzętem. Potrzeby opcji poziomowania bohaterów.
To jest jak zamek do uprawy, ale P2W. Nie możesz AFK gry. Nie ma automatycznej bitwy (chyba że zapłacisz prawdziwe pieniądze). Jedyna auto bitwa to postęp, nie ma to miejsca na grind poziomów. Musisz więc zostać i ręcznie powtarzać te same poziomy za złoto. Po prostu bądź trochę mniej p2w i pozwól nam bezczynnie zarabiać pieniądze.
Kupiłem paczkę w sklepie. Mówi wyprzedane, co oznacza, że kupiłem, ale nic nie dostałem. Został oszukany. Świetna gra, ale nie kupuj niczego, co jest oszustwem.
To jak wersja HD Grow Castle. a przy HD nie zawsze jest lepiej… To proste zdzierstwo, a modele 3D wyglądają dla mnie trochę nieprzyjemnie źle. To jak mieszanka Clash of Clans i Grow Castle. Połączenie dwóch gier nie zawsze jest najlepszą opcją. Wolę Grow Castle bardziej niż to... jasne. ma ocenę 4,7 gwiazdek, a Grow Castle ma tylko 4,4, ale spójrz na pliki do pobrania... Ma 500 000, a Grow Castle ma 10 mln.
Grow Empire Tower Defense in 2021 dla PC - Fibonapps
Poprawić
Niewiele... Jest płynny i gra dobrze, ale szczerze mówiąc, po zaledwie 1 dniu mam wszystkich bohaterów, wszystkich łuczników, wszystkie dostępne miejsca na ulepszenia, wszystkie 4 struktury miasta... I fakt, że możesz mieć tylko 1 każdego bohatera ORAZ wieża naprawdę ogranicza wszelkiego rodzaju strategie/konfiguracje. Było fajnie przez jeden dzień, myślę, że odinstaluję.
... Wild Castle TD: Grow Empire Tower Defense · TunesGo Android Transfer · Border Officer · Grim Fandango Remastered · Open Amiga Game Database · AudioRelay
Dopiero zacząłem, ale jak dotąd tak dobrze. Reklamy są opcjonalne, ale dają niezły zastrzyk złota. Zabawna i ciekawa gra TD.
Jest to fajna gra, która nie wymaga pieniędzy, aby wygrać, ale możesz kupić przedmioty w dobrych cenach!
Gdzie się podział tryb piekła? Nie widzę sensu w graniu bez tego
Masz świetną grę, która może rzucić wyzwanie dorosłemu mężczyźnie. Jednak twoje samouczki, które zmuszają cię do użycia żetonów zgromadzonych na pierwszych 10 poziomach, aby kupić promocję na „Lancera włóczni”, są bardzo irytujące. Ponadto, gdy rozdajesz darmowe tokeny, a następnie decydujesz, że jest to ostatni priorytet w użyciu, jest obrzydliwe. Odinstalowany niestety ze względu na moneygrab. Szkoda, bo gra jest całkiem fajna, ale odmawiam wspierania takich praktyk biznesowych. Dobry dzień.
Jak na razie dobrze. Nie za dużo reklam, a złoto nie jest zbyt trudne do zarobienia. Wydaje się, że trzeba ulepszyć wiele rzeczy. Całkiem niezły zabójca czasu.
Więc ja. Jak to jest oceniane tak wysoko?
Dobrze, dopóki nie dojdziesz do poziomu 88, wtedy warto wydać, aby wygrać, zaczął się dobrze
Reskinned rośnie w zamku, nawet bohaterowie i umiejętności są prawie identyczne. Bardzo leniwa, grafika jest o wiele brzydsza, nie ma powodu, aby próbować tego zdzierstwa bez nowych elementów rozgrywki.
Wild Castle TD Bâtir un Empire Arcade nsjb
Jumphobia. autor Wix Games. Jumphobia. Get the app. This game is not available on mobile web. Play
Nieco nudne i grindowe; stracić zainteresowanie. Ale nie żałuj tego.