(Android) Pacific Warships: Naval PvP hakirati beskonačne tokene
Feb 20, 2022 3:27:03 GMT 1
Post by pringensedgtibumb on Feb 20, 2022 3:27:03 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pacific Warships: Naval PvP IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati beskonačne tokene ▞▞▞
▞▞▞ Pacific Warships: Naval PvP 2022 version ▞▞▞
Od tako ugodne igre do frustrirajućeg iskustva, prestanite biti gladni i vratite dnevnu prijavu natrag, sve vaše nedavne promjene u igri su učinile lošiju ne bolju od posljednjeg ažuriranja. Nisam igrao igru niti jednom
Pacific Warships: Naval PvP Laga rozh
Fishing Life खेलकूद jwh
Dosadno... Moderni ratni brod bolja igra
ova igra je dosta dobra, bilo bi još bolje da možete poboljšati grafiku i možda dodati još brodova i oružja
Ažuriranje: igra je još bolja nego prije od mojih najnovijih komentara, bravo tim, ali sada imam "google play usluge" koji zaustavljaju/ruše igru, koristio sam mnoge emulatore pokušavajući riješiti ovaj problem, ali još uvijek postoji, još uvijek nema sustava prijavljivanja za varalice kao što je pokažite i kliknite jedan.
odlična igra, jedan prijedlog, da bi se uistinu upravljalo kormilom i oružjem, potrebna je opcija podijeljenog zaslona. Nakon tjedan dana igranja otkrio sam da se mogu boriti mogu se boriti 3 možda 4 puta prije nego što se više neće povezati, moram napustiti igru, zatvoriti aplikaciju, a zatim ponovno otvoriti da ide dalje
mogao bi imati bolje ciljanje, kao što je zumiranje, kao i pojedinačne nadogradnje kao što je auto track za oružje, auto popravak trupa i senzor za strukturu, samo neki savjeti za moguća poboljšanja. Također bih mogao koristiti bolji filter za podudaranje, umoran sam od boriti se s 5 bojnih brodova samo s krstaricama i razaračima, jednostavno nije pošteno kada doslovno cijeli neprijateljski tim ima štit dok vi nemate.
Potrebna im je odgovarajuća web stranica za one od nas koji odbijaju otvoriti konzervu crva koja je facebook, čak bi i samo besplatna stranica na forumu bila bolja (izgubljena 1 zvjezdica). Više ne vidim iste varalice više puta, pa im se vrati zvijezda koju su izgubili zbog hakova. Ipak, igra je nevjerojatna, osoblje je bilo ljubazno i brzo je odgovorilo na sve pritužbe. Vrijedan svakog penija koji biste mogli uložiti u njega. Više novca=još bolja igra.
Nekada mi se sviđala ova igra, ali sada je postala "PAY TO WIN". Bitke više nisu zabavne jer su besplatni brodovi sranje, a plaćeni brodovi su nadjačani u usporedbi s onima koji se ne plaćaju.
Toliko je dobar da samo treba biti neograničeno igranje, pa programere koji se boje ovoga molim
Sjajna igra, ali moraju dodati jednostavan način slanja zahtjeva za prijateljstvo osobama koje poznajete. Doista je lako slati zahtjeve slučajnim ljudima, ali htio sam se igrati s prijateljem kojeg imam irl i još uvijek nisam našao način da im pošaljem zahtjev za prijateljstvo.
ako ste usred borbe, to ne bi trebalo proći i natjerati vas da ažurirate usred borbe, pogotovo kada pobjeđujete, trebalo bi pričekati dok ne završite s tom borbom
Pacific Warships: Naval PvP ઍક્શન faxh
Mrzim ovo zaostajanje...... Pls riješi problem. Desilo se to stoti put. 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠
Još jedna plaća za pobjedu u igri. Nema puno napretka bez trošenja pravog novca.
Zabavna, epska igra tipa svijet ratnih brodova, ali s futurističkim brodovima i oružjem. Ništa više ne treba reći da u potpunosti preporučujem ovu igru.
Mislim da je nepravedno kada neprijatelj postane nevidljiv, a zatim ode pod vodu pored jednog od brodova mog tima. I trči pored broda moje ekipe kao tamo gdje ne mogu pucati na njega. dok gađa torpeda po svojoj volji. tako je, oni postaju nevidljivi, postoje samo dva, možda tri koja to rade. Ali moji neprijatelji idu pod vodu tako se čini
Dodajte pretplatnike!i premium brodovi koštaju jetru! Na primjer, prijevoznik košta 4000 php? Cijena broda je također problem, na primjer, prijevoznik košta 2 milijuna, ali svaku bitku dobijemo 10000? Uklonite položaj neprijatelja na karti, jedini način na koji ih možemo vidjeti je da im se približimo. TAKOĐER DODAJTE OPCIJU ZUMIRANJA. Također čitam recenziju drugih ljudi i ova je bila jako tražena. dodajte još broda!. dodajte još načina igre takav rang, klasika i još puno nadamo se da ćete primijetiti moju recenziju i učiniti igru intenzivnijom.
To je dobra igra po principu i odlična i sve osim što je vrlo blizu pay2win. Zidovi razine su visoki, najbolje oružje košta zlato (puno), a brodovi se kockaju i što je najvažnije isplate za utakmice su loše. Sjajna ideja i igra, ali previše p2w. Ako volite warthunder, prilično je isti. Samo u futurističkim i samo brodovima.
80 granata, 43 rakete, 12 torpeda, 6 ubistava, 9 asistencija, 5 hvatanja, i sve što dobijem je 3400 kredita. Ali ako KUPITE PRETPLATU MORATE OBNOVITI, ona skače na 11.000 kredita. Ne mogu nikamo zbog tvoje pohlepe. Dobra igra, pohlepni programeri, kao i obično.
Prvih nekoliko razina je zabavno, lijepo je smišljati različite strategije za različite brodove, ali zabava ne traje dugo. U roku od nekoliko dana zahtjevi za nadogradnjom i kupnjom novih brodova ozbiljno se povećavaju, zahtijevajući od vas da trošite novac da biste napredovali razumnom brzinom. Plaćeni sadržaj je ludo skup. Ova je igra zabavna nekoliko dana, ali usporava previše i prebrzo da bi ostala zanimljiva. Uredi za razvojne programere: napredak je presporo osim ako ne platite ogromne količine novca.
Ova igra se jako plaća za igranje. Svakako ga možete izmletiti ako imate dovoljno pacijenata, ali to neće biti lako.. Nagrade koje dobivate su gotovo nikakve osim ako ne kupite premium račun. Što nudi oko 300% više nagrada. Najveća kupnja igre u ovoj igri je 300 dolara. Nadogradnja brodova postaje jako teška kada ne trošite novac. Osim ako nemate duboke džepove, izbjegavajte ovu igru...
Zabavna igra..ali padaju mi dvije zvjezdice...od zadnjeg ažuriranja...igra ima više zaostajanja i DC će bez upozorenja (ne, nije moj internet) tijekom bitke u biti uzrokujući da gubim bodove. Igra je bila solidnija prije mjesec dana.
Ne mogu pomaknuti kameru, mislim gore ili dolje. Kad to ne možete učiniti, osjećate se kao da ste stisnuti i jednostavno se osjećate ljutito ili da kažem ljut i imam ovakvu recenziju s 2 zvjezdice
kada posljednji igrač iz neprijateljske ekipe pobjegne, igra neće završiti dok ne zaradi 1000 bodova. da budem iskren, samo je gubljenje vremena. bilo bi bolje završiti igru ranije ako se nitko ne pridruži.
sjajna igra, ali previše ograničen broj brodova i toliko vremena će se ubrzati da se učita. Početni brod je argly.
Ova igra je sjajna... ali treba joj više karata. Nisam siguran zašto nakon određene nadogradnje trebate i kredit i AU za nadogradnju vašeg broda. Mislim da bi se kredit u igri trebao koristiti za kupnju broda i ako želite brže dobiti brod ili brže nadograditi brod, tada možete koristiti AU u igri da ga brže otključate.
Nemojte stavljati igrice koju nemogu otvoriti
zabavno je za peramitre igre.. Sviđa mi se prilagođavanje i nadogradnja brodova. Problem koji imam s njim je u mogućnosti imati samo 2 broda bez korištenja pravog novca.
Super igra Jako je dobra na 136291%
Općenito dobra igra... Mislim da igrače više razine treba platiti više jer je u kasnijim fazama teško grindirati, a također mislim da bi hvatanje točke trebalo biti zaseban način igre.
U redu je mislim da možda kao svakih 10 bitaka dobiješ sanduk i imaš 50% šanse da dobiješ kamuflažu i 6% brod
Sviđa mi se igra, ima izvrsnu kvalitetu, sjajne značajke i sjajan brod dizajniran da biste trebali napraviti igru poput ove, ali mlazni lovci na nebu. Nazovite to pacifičkim borcima
Pacific Warships: Naval PvP Akció xnwk
Ja sam nivo 61, nakon zadnjeg ažuriranja dobivam manje zlatne nagrade na premium računu, a nadogradnje su preskupe. Nadam se da slušate svoje kupce i stvarno nije pošteno poskupiti igru nakon što dobijete dovoljno igrača. Iako trošim oko 30€ za nadogradnje, mislim da ću te ostaviti zbog tvoje gladi za novcem.
Sjajna igra! Stvarno mi se sviđa! Ali samo jedna stvar, samo jedna stvar, ne mogu jasno vidjeti neprijateljski brod kada sam pucao u maksimalnom dometu, molim vas, učinite nešto, poput world of warship, možete li staviti narodnu ikonu kada ga pogodite, ona će zumirati da ga možemo vidjeti jasno. Zahvaliti! Bog blagoslovio! Ako to dodate, promijenite to na 5 zvjezdica
Dodajte prostor za brodove
Igra se svaki put sruši usred bitke. teški pad koji ponovno pokreće telefon.
Sviđa mi se ova igra da je tako dobra, ali sam lutao možete li donijeti preces. Brodski ili zlatni donji prije Krista je preskupo i od COVID-a i drugih stvari i ya, ali to je stvarno dobra igra i nastavi s dobrim radom
Ova igra je najbolja koju sam pronašao te vrste za Android uređaj. Ne troši bateriju i trebalo je malo vremena za instalaciju u usporedbi s drugim igrama tog tipa. Međutim, mogla bi se napraviti neka poboljšanja uključujući dodavanje podmornica. Nadalje, uz uobičajene emojije možete dodati određene simbole koji znače stvari za chat, npr. jedna boja može biti signal za nekoga da zaštiti nosač zrakoplova, dok bi druga mogla predstavljati zahtjev za pomoć. Kako bi korištenje ovakvih signala bilo učinkovito, simbol bi trebao biti vidljiv samo suigračima, a ne i opoziciji, a trebao bi se pojaviti i na sredini ekrana suigrača kako bi bile veće šanse da primijete poruku i pozove pomoć . Nadalje, bilo bi sjajno vidjeti moguću značajku u budućnosti u kojoj igrači mogu stvarati vlastite brodove, koristeći dijelove drugih brodova koje posjeduju plus mogućnost produljivanja prilagođenih naziva brodova. Osim toga, dodavanjem ovih promijenilo bi se moje mišljenje o igri s četiri zvjezdice na pet.
dajem dvije zvjezdice za sada zbog oružja, nije jasno da li dobivate određeni iznos, možete li kupiti više ili ih osvajate kada pobjeđujete u bitkama. ne mogu pronaći područje za oružje da ga kupim i ponestaje mi nekih i nekih pa zna li itko što učiniti, nema informacija koje mogu pronaći
Pacific Warships: Naval PvP Hərəkət sirw
Volim ovu igru! Jako zarazna i izazovna. Ako volite pucati na stvari i natjerati ih da eksplodiraju, ovo je IGRA za vas. PvP u svom najboljem izdanju. GD Company developeri, samo tako nastavite!
Imam iste probleme ne mogu se pridružiti niti jednoj bitci od ovog najnovijeg ažuriranja. Zaista uživajte u ovoj igri, ali ne i ako neće raditi... Vrijeme je da preispitate što ste učinili da je ovako zeznete ili ćete izgubiti sve svoje dobre kritike.
Vrlo zabavno. Battleship warfare, igra 6 protiv 6.. sjajno igranje. Nakon zadnjeg ažuriranja počelo se smrzavati i kvariti. Zatvaranje aplikacije. Molimo popravite.
Čini se kao dobra igra. Ali kao i s drugim igrama. Ne možete koristiti tipkovnicu. Prsti su mi zbrkani pa mi je teže koristiti ekran. Pa dobro, programeri koji opet ne mogu razmišljati o igračima.
Najnovije ažuriranje s nedostatkom nagrada i zlata. Nisam siguran da ću više igrati ovu igru. Proizvođači ne slušaju pritužbe igrača. Beskorisno je.
Molim vas, popravite svoje servere, jer svaki put kada tražim utakmicu, to se kreće od očekivanog vremena čekanja od 12 sekundi do skoro 5 minuta. Također, kada dođe do "klijent timeouta", jedan od mojih tokena se oduzima čak i kada još nisam igrao, a na raspolaganju je samo 5/5 tokena, tako da moram čekati još 2 sata samo da igram. Doduše, igram samo povremeno, ali zabrinjavajuće je čekanje "toliko".
Treba još poraditi, topovi ne idu gore ni dolje, a ako možete dodati zumiranje mete i velike udaljenosti, onda bi ovo bila odlična igra.