(iOS) Cooking My Story: hry s jedlom kóduje veľa primogémov
Feb 20, 2022 3:30:05 GMT 1
Post by pringensedgtibumb on Feb 20, 2022 3:30:05 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking My Story: hry s jedlom ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking My Story: hry s jedlom IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa primogémov ▞▞▞
▞▞▞ Cooking My Story: hry s jedlom 2022 version ▞▞▞
Neodpovedať nie je zábavné. Nemôžem nehrať túto hru a neodpovedať.
Mohla by to byť dobrá hra, ale je to začiatok kuchárskych denníkov. Povedali mi, aby som sa pripojil k cechu, ktorý bol plný, tak som si vytvoril jeden o 2 týždne neskôr, stále žiadni členovia
Rád by som si zahral túto hru, ale pri načítavaní stále mrzne. Veľmi sklamaný
Úroveň 14 nebude fungovať správne, zamrzne
Ak chcete byť rýchly, hra zamrzne a zamrzne uprostred hry. Druhýkrát som sa zasekol a nedovolí mi hrať v chlebníku.
Super hra
hra zamrzla ešte predtým, ako sa príbeh začal, nemohla sa ani dostať do hry!
Je to veľmi najzábavnejšia hra Táto hra sa mi nepáči, pretože neotvára nové úlohy. Ďalšia úloha cirkusu dairmula nepríde čoskoro prečo
Po trojnásobnom načítaní, keď som nemohol ani pomenovať svojho šéfkuchára a musel som resetovať telefón. Som preč. neodporúčam.
Je to veľmi pomalé a zlé
Zrútila sa mi hra bola na chlebníku a teraz sa píše, že som úplne späť na úrovni 1 Bol som naozaj naštvaný a skúšal som všetko, aby som to napravil a nič
Nedá sa otvoriť a hrať..😡😡
Ahoj!! Ako sa odhlásiť!!?? Idw podporiť niekoho, pretože som zaneprázdnený Nechcem to pls povedzte mi, ako som nahnevaný teraz v tejto hre je to platenie, alebo tak niečo, ak podporujete?!!!
Len sa načítavam.. počkaj 20 minút a vyskúšaj skoro 5x 😧😤
Nemožno prejsť úrovňou 23 v chlebníkovej reštaurácii, málo času, zákazníci prichádzajú príliš pomaly!!!
Stále mrzne, potom všetko, čo som si kúpil, zmizne, opravte chyby a budem hrať znova a dám 5 hviezdičiek, ale momentálne si zaslúži iba 1 hviezdičku ⭐
Zarábate drahokamy a kupujete vylepšenia, len ak oboje stratíte. Tak frustrujúce
Zábava, ale chyby sa objavia po tom, ako porazíte túto 1 úroveň, a keď vyhráte a čas skončí, musíte skončiť, aby ste sa dostali z tejto úrovne. Nikdy to neskončí, kým to neurobíte ani s hodinami o 00:00 a neodídu žiadni zákazníci. Na odinštalovanie nezostáva žiadny postup
prečo to nefunguje po úrovni 68?
Nemôžem sa dostať cez časť, ktorá hovorí, že zadajte meno šéfkuchára, nedá mi to zadať meno šéfkuchára
Nemôžem hrať v obchode s popcornom... hra spadla, odinštalovaná a znova nainštalovaná, ale nefunguje
Ahoj a ďakujem za vytvorenie, táto hra sa mi naozaj páči, ale mám s touto hrou veľa problémov, nemôžem túto hru upgradovať, zhromažďujem ma, opravte to. Prajem krasnu dovolenku.
Toto je najhoršia aplikácia, ktorú som kedy hral, kvôli tomu, aby moja obrazovka stmavla. Budeš to musieť opraviť. Alebo to daj dole.
Nemohol som ani hrať, čierna obrazovka, akonáhle na ňu kliknem, aby som ju prehral.
Nemá peknú grafiku 😒
Cooking My Story: gry kuchenne Zręcznościowe fnz
Začiatočná verzia Cooking Diary! Táto hra je rovnaká ako Cooking Diary. Kuchársky denník je lepší a originálny. Dávam jednu hviezdičku, pretože všetko skopírovali do denníka / denníka. Rozloženie je rovnaké, koleso, posilňovače, obchod a hlavná myšlienka. Grafika je nekvalitná a vyberanie predmetov nie je na začiatku jednoduché. Musíte sa dotknúť položky na správnom mieste, aby ste ju mohli vyzdvihnúť. Zatiaľ tu nie sú žiadne kombá a hru neodporúčam. Na stiahnutie: Kuchársky denník
Cooking My Story: matspill Arkade yvk
Aké hlúpe to bolo dobré, kým som neopravil, aká hlúpa je táto hra, teraz slúžim, ale žiadny zákazník to neakceptuje, hlúpy chlap
Automatické zatvorenie hry
Nedostávam kredity za hranie a udržiavanie hry zmrazené...plz help Milujem túto hru
Na prvý pohľad to vyzeralo fajn a hra sa mi naozaj páčila. Ale teraz sa neustále ukazuje, že hrať inú kuchyňu, aby ste získali viac hviezdičiek, ale nemôžem nájsť mapu. Kde to je?? Stále som uviaznutý v kole vaflí. Už je to otravné. Opravte to prosím.
Aplikácia po nedávnej aktualizácii neustále padá. Vždy zobrazuje chybu a nemôžem hrať ani jednu úroveň popcornovej reštaurácie. Opravte chybu čo najskôr, inak budem musieť hru odinštalovať.
Načítavanie hry trvá večnosť 😕 zamrzne. Prosím, triedte to
Rád tomu dávam 0 hviezdičiek, ale prvá časť sa dá ľahko prejsť, ale druhá je určite a nesmiešne ťažká. Rovnako ako mnoho iných, ktorých som videl, bez ohľadu na to, čo robíte, nemôžete sa cez to dostať. Príbeh sa mi páčil najmä preto, že takzvaný mentor bol arogantný a zároveň jasne uprednostňoval. Jeho činy ma stále znepokojovali. Dizajnové možnosti boli hrozné a svoju postavu si tiež nemôžete prispôsobiť. Len strata času. Kuchárske denníky sú oveľa lepšie.
Moja hra sa po poslednej aktualizácii neotvorí. Práve som dokončil chlebník a hra spadla. Ukazuje, že pri každom pokuse o otvorenie sa vyskytol problém. Opravte to čoskoro.
Zakaždým, keď vyhrám ocenenie, prejdem epizódou, môj box na odmenu je prázdny, nemôžem napredovať v hre, nemôžem aktualizovať vybavenie. Len dostávam prázdne darčeky. Odinštalovanie hry, škoda, že som si hru užil
Všetko je také drahé, želám si tiež, aby ste mohli zarobiť viac diamantov, mincí a dolárov. A je veľmi ťažké získať výkon. Tiež výherné koleso má prinajmenšom ohromujúce odmeny.
Zdá sa, že by to bola zábavná hra, ale príliš zamrzí na to, aby ste si ju skutočne užili! 😟
Bohužiaľ, táto hra sa načítava dlho. A nemôže zadať meno šéfkuchára. Prosím opraviť.
Ak nemáte skutočné peniaze, ktoré by ste mohli minúť, aby ste získali drahokamy, trvá večnosť, kým získate dosť, aby ste s nimi mohli niečo urobiť. Pracujete na vedľajších hrách na mnohých úrovniach, len aby ste získali 3. Keď sa vám konečne podarí upgradovať, získanie upgradu trvá 4 hodiny, teda pokiaľ nechcete minúť viac drahokamov, dostanete ho skôr. Naozaj si myslím, že by to mohla byť zábavná hra, keby nebolo týchto akcií. Som len v druhej reštaurácii a tak frustrovaný zo všetkého, že to idem odinštalovať.
Konečne sa to dalo hrať. Ale príliš sa to vlečie a zamŕza.
Ano pekna hra
Nejde to načítať
Spočiatku to bola zábava, ale akonáhle úplne upgradujete tretiu budovu, nenechá vás ísť ďalej v možnosti získať viac hviezdičiek. čau čau
Moja hra sa po poslednej aktualizácii neotvorí. Nedávno som hral v reštaurácii Bread Box a hra po aktualizácii spadla. Ukazuje, že pri každom pokuse o otvorenie došlo k problému. Prosím, opravte môj problém čo najskôr.
Hra je veľmi vzrušujúca, ale diamantov je príliš málo na všetky vylepšenia, pretože sú veľmi drahé
MultiCraft — Build and Mine! ผจญภัย srt
Hra sa teraz ani nenačíta.
Som na úrovni 58 v chlebníku. Po dokončení úrovne 56 sa neotvárala aktualizačná stanica a pri dokončení úrovne 57 sa hra neotvára.
Cooking My Story: بازی آشپزی آرکید twav
Prečo si môžem ukladať svoj postup Facebook Strata mojich úspechov a závady Poslal som tiež lístok o tom, že som nedostal svoju slávu na úrovni 5 vo vaflovej reštaurácii a priniesol som všetko, čo je závadné a príliš veľa chýb, vývojári hry chceli peniaze, ale nepriniesli Od vydania hry si s hrou nechcem tráviť čas Videl som ľudí sťažovať sa na chyby. Chcem svoju úroveň slávy 5 a odmeny za jej dosiahnutie Poslal som tiket a stále som nebol opravený.
Toto má všetky znaky toho, že ide o ďalšiu hru na klčovanie peňazí! Práve som začal, takže je to dosť zábavné. Vývojári si myslia, že sme takí hlúpi. Necháme sa nasať a budeme platiť nekonečné sumy, len aby sme hrali ich hlúpu hru!!! Títo vývojári zničili online hry s okuliarmi!!! Hneď ako to bude ťažké, jednoducho odinštalujem a idem ďalej. Dúfam, že ste na seba hrdí.
Kde je možnosť cechu I takmer dokončená druhá reštaurácia 😡?