(Android/iOS) Bubbu School – Moje životinje мод много ресурса
Feb 20, 2022 3:33:08 GMT 1
Post by pringensedgtibumb on Feb 20, 2022 3:33:08 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubbu School – Moje životinje ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubbu School – Moje životinje IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод много ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Bubbu School – Moje životinje 2022 version ▞▞▞
Ово је прелепа игра буббу сцхоол она је слатка😍😍😍 вау веома добра
Bubbu School – животни сладури Казуални glp
САИА СУКА САНГАТ СУКА ГЛАВНА ИГРА ИНИ
такође изгледа забавно и опуштајуће. Свиђа ми се ја сам судија и ја сам дете, имам 8 година
Ово је тако лепа игра
Не знам како ове игрице сада преузимам. Тако сам занимљива да се игра сада преузима 🤔😎😇
Имао сам у реду игру, али онда сам мислио да мораш да радиш ствари са њима, али ниси мислио сам да је цела игра да се бринеш о њима, немам шта да радим. Не свиђа ми се то
Игра Анимал Сцхоол: научите како да цртате и пуштате музику за децу у игрицама са симпатичним животињама Добродошли у невероватан свет Буббу школе! Да ли волиш школу или не? Не брините, ви владате у овој школи животиња! Играјте слатке игре са животињама, упознајте свог омиљеног виртуелног љубимца и учините учење у школи за животиње фантастичним. 🐱🐶 Обуците свог виртуелног љубимца у јединствену одећу и почните са омиљеним предметом. Без обзира да ли желите да научите да цртате, пуштате музику за децу или научите абц. Такође можете научити како да
Bubbu School - My Virtual Pets სხვადასხვა zlpc
Ова игра је сјајна и најбоља игра за децу и много је волим💕💕💕❤❤❤
Лош губитак игре од мб
Било је веома корисно научио сам дељење и више пута волим овај гане, моја сестра и ја научимо све овде
Добро је играти. 🐈И. Гледајте👀.. савршено је........✌👌 Не. Само за децу, и старији уживају у овој игрици, заиста је добра игра 👌👌
Doodle Jump Arkadspel law
Игра је ок, игра је добра
Одлицна игрица 🎮
Ова игрица кида❤❤❤❤❤❤❤❤👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
сддддд @@ хххххххххј..гггбииигссссссссссмхуууууууууукг ззхххххххссссаккккккккккакккккккккккаааааадццццццццццц :::! взззззззз '' '' '' '' 'ова !!!!!!!!!!! 222222222мммммммммкзззззззззззхккккксгггггиМММММУГкккккккккккхсссссссссссссм' '' '' '' '' '' '' ффффффффффффдиииииииииииннннннн ' ј#--------/ 6"""$ 222 88888888 .* ;;;8%%%& :::::-6666666'66666/77777/ :::::::6:7 ;;;;;;;;;;::::::: ' 7уввввфффф итттттф гкццв*******-:
Буббу Сцхоол - Ми Цу...
Тип апликације, али задржите је 👆 за њу
Веома лепо. 🥰🥰
Ова игра је сјајна. Али толико огласа.
Тмтхнтх бни 5 мори у5мул је Заза
То је веома смешна игра и невероватна игра, и игра за учење!! Ученици су слатки и могу да певају, могу да играју игрице, могу да свирају, могу да једу, могу да перу тањире и још много тога !!! У овој игри је много забаве. Ова игра ме чини срећним! Хвала што сте направили ову невероватну игру. Дајем вам 10 звездица ако је могуће!
Свиђа ми се, веома је слатка и цртана као и остале игре које сте моји омиљени програмери, али можете ли да направите још мини игара и више учионица да понекад не буде досадно и да додате још хране да бисте се захвалили
Б-)
Толико ми се свиђа моја деца уче више о математици енглески такође је тако добар Волим колико, али нема опција молимо инсталирајте код ваше деце такође користи за вашу децу чак и они ће се побољшати у енглеском и побољшању математике осмех осмех осмех не плаче не тужно без љутње можете упознати нове пријатеље активности такође је лепа игра 💌 писмо и цртежи такође инсталирајте игре за учење за своју децу веданту часови воот деца Цартоон нетворк ловелли
2 звездице!
Ова игрица је јако слатка
Осећам се као мама!!! Само се бринем о бебама!!! Тако дивна,,графика је одлична,,а забавна чињеница је да вам ова игра никада не би требало да буде досадна,,,,,,волите игру,,,,хвала...
Ова игра јеее дооообра!😍
Багус бангет😍
Боље је за децу јер учи сву децу како да уче о садржају ове апликације, а ја желим да уклоним огласе и направим неке измене или ажурирања
Ова игра је невероватна, свиђа ми се, али имам један проблем са њом, добијање новчића је преспоро и ликови су скупи, молимо снизите цене
Волим ову игру, али када сам ушао у собу за игру нисам могао да видим врата
Ова игра је изузетно компликована за играње за децу
Ова игра је тако лоша 🤬🤬🤬🤬
Свиђа ми се ова игра јер нема само мрежу тако да је ова игра тако кул и лепа. Дивно је, толико ми се свиђа ова игра.
Bubbu School - My Virtual Pets عمومی aqp
Тхе ггц
Превише једноставна за овакву игру, сада се осећам као да су главне мете ове компаније деца и биће заиста досадно и бесмислено само играти нешто што је толико једноставно да је уопште незанимљиво играти. Поред тога, као из моје последње рецензије о буббу и дуббу, то је само још један паивалл за "бесплатну" игру, што сматрам неизмерно досадним и несрећним за оне који су покушали да уживају у овим играма.
Нема буббу школе, нема новца за ваш рачун и информације о уређају о преваранту требале су бити у новцу купити десет 10
БарсхаМондал😎😎
Јј8==ایف а@
Тако невероватно
Ово су веома лоше игре