(Android) Merge Ninja Star 2 кодови неограничене токене
Feb 20, 2022 3:54:29 GMT 1
Post by pringensedgtibumb on Feb 20, 2022 3:54:29 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Ninja Star 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови неограничене токене ▞▞▞
▞▞▞ Merge Ninja Star 2 2022 version ▞▞▞
У реду је
Још увек превише грешака
Мергенињастар2
Забавно. Има проблема са огласима за награду, али то би могло бити да висе ВПН СОЦКС. 😂 Име Дев је легендарно! Лепо иде и чини се да је крај игре и вип лвл је у реду за ФТП и прилично сам сигуран да су и китови добродошли да уживају у м8с.
Ова игра је забавна, ставио сам рецензију јер каже да ће се нешто десити, али ова игра је заиста забавна и рекламе су када желите да добијете дупле новчиће/злате или дијаманте са драгим камењем, тако да нема реклама док играте
Не могу да га отворим
Ова игра је забавна, не ставља вам рекламе у лице и треба предуго да напредује 10/10
Одлична игра! Веома заразна и добар провод! Иако бих волео да можете купити више надоградњи на велико, а не само напад и здравље:/
Игре су забавне, али.. с времена на време добијање обавештења је досадно. Било би 5 звездица, али обавештење га је смањило на 4
Прилично досадно
Super Brawl Universe कार्रवाई nvg
Забавна игра која лако повећава ниво, вредна вашег времена
Кц
Има много ствари које треба урадити у игри и не морате да платите да бисте победили. Само основна игра која је прилично забавна. Након што сам играо још мало, открио сам да је ствар која вас спречава да брзо напредујете је комбиновање нинџа звезда на високим нивоима што ће потрајати изузетно дуго без коришћења њихове ствари за појачавање коју још увек не морате да плаћате, само траје дуже.
За сада добро, не морате да се бавите огласима као у другим играма, лако 4 звездице.
ххјј
Merge Ninja Star 2 משחק תפקידים sis
Ово је забавно и има магнете и све чак и бесконачно. Ја бирам бесконачност и надоградим кроз пола сата дајем овоме 5 звездица
Пристојна игра. Нема већих притужби. Само се осећам као да му недостаје квалитет од 5 звездица, али не много
Игра је основна обједињавајућа/тајкунска игра са добрим избором опција прилагођавања и исправним временом. Једина ствар за коју сам открио да је лоша и натерала ме да јој дам 2 звездице је количина батерије коју троши да ради, коју сам имао отворио се без да се ништа друго отвори док се пуни телефон и батерија се празни.
То је забавно и бесмислено. Игра, али ми се и даље свиђа.
ово је једна од најбољих игара икада!!!!!!!!
Знам зашто, али понекад не могу да се пријавим са својим Гоогле Плаи налогом --_-
Заглављен на мисији - лако: 66 где пише Адванцед Артифацт до Лв 10 којих имам 3 и не снима се као комплетан
Merge Ninja Star 2 Igranje uloga njw
Можда постепено уводите надоградње. Постоји око 100 различитих врста средстава.
Веома заразна игра, обавезно подесите аларм пре него што играте
Превише заостаје 1 фпм
Не играм овакву игру, али ова игра се предомисли... Хвала вам на овој игри.. Заправо желим да оценим ово са 10 звездица, али Гоогле каже да је 5 звездица довољно 🤣🤣
Није потпуно досадно, али није ни забавно.
Свеукупно невероватно добро, али нешто се чини... погрешно. Још не знам шта је, али ипак добра игра.
Добра игра за доношење понављања.
좋다
飛鏢養成2 角色扮演 bhel
У реду је.
Merge Ninja Star 2 Рольові qkd
Одлична идле/афк игра. Лако напредовање, пуно слободне валуте, активан развој. Шта се још може тражити?
То је сасвим нормална игра да се прође време, али нема прескакања фазе
Свиђа ми се механика игре изазова постоји један проблем. Ствари које сам купио као пратилац за укључивање је прескупо да их платим. Морате да платите да бисте победили у овој игри (одређени минсиони и костим) Едит:Хвала на одговору😁😁😁
До сада сам заиста уживао. Само бих волео да као и већина игара то није у основи "плати за победу". Али ако ваш пацијент није лош. Ипак, нисам га дуго играо