(Android) Super Bino Go:Adventure Jungle kodira veliko vzdržljivosti
Feb 20, 2022 3:57:29 GMT 1
Post by pringensedgtibumb on Feb 20, 2022 3:57:29 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko vzdržljivosti ▞▞▞
▞▞▞ Super Bino Go:Adventure Jungle 2022 version ▞▞▞
To je čudovita igra z novimi izzivi na vsaki ravni in je zelo malo oglasov, vsekakor je čudovita
Super Bino Go:Adventure Jungle Seiklusmängud nwc
Zabavno je, čeprav sem včasih postal dolgčas, ko sem ga igral.
Dobro je, vendar ima toliko oglasov, se samodejno začne prikazovati in včasih se zdi, da je nemogoče zmagati z močjo.
Zelo zelo lepa igra mi je všeč zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo zelo veliko
Igra je dobra, vendar polna oglasov, če namestite igro, vidite več oglasov kot jo igrate 😑😑
Jaz ljubim to igro. To je res dobra igra zame in mojega brata.
Zabavno, a oglasov je preveč. Popravite ga tam, kjer ni oglasov in bo popolna replika Mario Brothers👌🏼
Nadležni oglasi se pojavljajo po vsaki stopnji. Za oživitev si morate ogledati video
dolgočasen in težaven, napis "ni dovolj kovancev" zajema igralca in sovražnika
Za konec oglasov ni mogoče pritisniti gumba »nazaj«. Odstranjeno.
Ta igra je super,. ampak reklama je slaba. Oglaševanje nimamo nobenih težav ⚠️ ampak reklama v tej igri je povezana s spolnostjo, zato je preveč privzeta, . Druga modra igra je super,
zelo lepa igra, ker ne zaostaja ali visi na pc, moblie ali tab
Sem na 86 stopnji, vendar se igra večkrat zruši in ustavi in zaradi tega ne morem nadaljevati igre. Prosimo, odpravite težavo.
Nekateri ljudje morda menijo, da obstajajo težave s to igro, vendar ni pomembno, kako igrate. To je res zabavna in zabavna igra.
ne dovoljuje dvojnega skoka, zato je zelo težko dobiti kovance na nebu. in bi moral dodati dodatna življenja na vsaki ravni, namesto da bi znova zagnal celotno igro, kadar ni uspel.
Zelo slabo!!! Toliko oglasov!!! vsakič, ko igraš in izgubiš, preden spet igraš, moraš videti več oglasov.... Tudi nadzor na zaslonu je grozen... Grafika je zelo dobra in res sem se trudil igrati, a slab nadzor in preveč oglasov, prisili me, da odstranim.....
Zabavna igra! Neverjetno.....ampak menim, da bi morala biti nagrada na koncu, ker je po vseh ravneh dolgočasno, saj kaj sploh počneš in plusov se znebiš teh neumnih dodatkov, ki nimajo smisla
Napake v kontrolah. Kontrole večkrat delujejo same od sebe
igra je lepa, a polna oglasov... tako moteča..
Super Bino Go: 모험 정글 게임 어드벤처 ohul
To igro obožujem že od otroštva in imam srečo, da se ponovno igram, ocenim 4, ker ni enaka originalu, vendar je zabavno igrati, kot je originalna.
Veseli me, da vidim vaše odzivno delo, na katerega odgovarjate vsem, ki jim je ta igra všeč. Hvala za odgovor na mojo prejšnjo oceno. Všeč mi je ta igra in jo bom delil tudi s prijatelji 😊
Moj sin se razbesni zaradi te igre. Gobe, na katere mora stopiti, je diete iz nje in rastlina in konica na dnu
Ni slaba igra, ampak šibek klon Super Maria. To je dobra igra, če jo ustvarite prvič, vendar je originalni Super Mario bolj gladek in zabaven.
BombSquad Azione vnj
Grozna težava te igre je, da je preveč stvari na tvoji poti od motornih žag pošasti, nimaš prostora za premikanje, te ubijejo, preden začneš, potem se moraš takoj vrniti na začetek, kar ni pošteno, kjer bi moral umreti nadaljuj od uspelo mi je do 143. stopnje sem samo nehal, lepo bi bilo, da bi igro končal 😢
Super Bino Go:Adventure Jungle Adventure cfov
Odlična igra! Tako kot super mario. Oglasi mi ga pokvarijo. Razumem potrebo po njih, vendar so predolgi in prepogosti.
Lepe ravni igre niso tako težke, da je enostavno preživeti čas
Zelo dobra igra Ta igra mi je všeč.👍👍 Najboljša za otroke
4 zvezdice zaradi nivoja je toliko hroščev na ravneh, prosim odstranite hrošče na 5 zvezdic
Nekaj slabosti je oglasi. In opazil sem, da se bo oglas prikazal tudi, ko ne uporabljam igre. In dlje ko pridete v ravneh, bolj se ustavi. Prav tako se ponavadi ustavi na sredini, medtem ko igram raven. Zaradi tega sem včasih izgubil raven, odvisno od tega, kje se je ustavil. Ni vredno predvajanja preveč oglasov, ki povzročajo motnje pri igranju.
Igra je dobra in rešil sem vse nivoje in če izklopimo internet, ne bo nobenih dodatkov
Super Bino Go: Nấm Lùn Cổ Điển Phiêu lưu rgh
Odlična platformna igra, v njej sem užival in do sedaj sem igral 50 stopenj, vse so presneto dobre. Stopnja težavnosti je tako kul. Hvala ekipi razvijalcev za tako čudovito mojstrovino.
Ta igra je dobra, vendar ima dodatke več kot igra. Takrat postane patetično igrati. Ne nameščajte, če ne želite samo videti dodatke kot igrati igro